ANI-ZOO

Corona enquete ugent


Effect van coronavirusmaatregelen op huishoudens met en zonder huisdieren 

 

Hoe voel je je?

Tegenwoordig staan ​​we allemaal voor een moeilijke situatie. Vanwege de coronavirus-pandemie nemen regeringen over de hele wereld een reeks maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. Deze maatregelen hebben een heel aantal gevolgen.

Om te leren hoe mensen omgaan met deze ongekende situatie, of het hebben van een huisdier hier een invloed op heeft en hoe de relatie met onze huisdieren wordt beïnvloed, hebben onderzoekers van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent een vragenlijst ontwikkeld.​
 
Door hieronder op de knop “Volgende” te klikken, geeft u toestemming om de verzamelde informatie uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden te gebruiken. Lees daarom onderstaande tekst zorgvuldig door.

U bent niet verplicht deel te nemen aan dit onderzoek en u kunt uw deelname op elk moment beëindigen. Alle verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het doel van dit onderzoek, inclusief eventuele publicaties die daaruit kunnen voortvloeien. Persoonlijke informatie is strikt vertrouwelijk en anoniem. Als dit onderzoek wordt gepresenteerd of gepubliceerd, wordt er geen individuele informatie gegeven.

Deze enquête wordt beheerd door de Onderzoeksgroep Ethologie en Dierenwelzijn van de Universiteit Gent. Alle gegevens die u invult in deze enquête worden verzameld via de SurveyMonkey software, in overeenstemming met hun privacybeleid. Als de gegevensverzameling is voltooid, worden de gegevens overgebracht naar beveiligde servers van de Universiteit Gent. De antwoorden op de vragenlijst zijn volledig anoniem en de databank met informatie wordt gedurende de vereiste duur van het onderzoek bewaard.

Het is ook mogelijk om de vragenlijst te verlaten en op een later tijdstip verder te gaan waar u gebleven was. Eens afgewerkt en ingediend kan de vragenlijst niet meer aangepast worden.

Indien u meer informatie wenst, contacteer ana.martos@ugent.be.

https://www.ugent.be/di/di07/en/research/ethology/coronasurvey.htm?fbclid=IwAR3MPxJnfjFnSfTXad-BV-ZWMni_X0aR_P2RCRjMJzqvVwLFF7Kppk2qtCw

 
© Copyright 2024 | ANI-ZOO | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved