ANI-ZOO

Bedankt voor uw steun!


Beste ondernemer in de huisdierensector,


Eerst en vooral willen we onze leden en partners bedanken. Zonder hun steun zouden wij als vereniging nooit gestaan hebben waar we vandaag staan en kunnen terugblikkken op de mooie lijst verwezenlijkingen.


Op de vakbeurs Anido van 7 en 8 februari 2010 hebben we velen onder jullie mogen ontmoeten op onze stand. Met plezier deelden wij gesponsorde geschenken uit aan trouwe, maar ook nieuwe leden (met dank aan PNB Paribas Fortis, Wijngroothandel Cooreman, Electriciteitswerken Patrick Willems). Het lidgeld dat wij van onze partners en leden ontvangen, gebruiken we uiteraard liever voor onze echte betrachtingen: het ondersteunen van de handel in huisdieren en toebehoren.


In tegenstelling tot andere exposanten namen wij niet deel als commerciële organisatie aan deze beurs, maar als belangenvereniging voor de hele sector. We zijn dan ook blij dat steeds meer ondernemers in de branche beseffen dat een drukkingsgroep, die de belangen van de volledige sector behartigt, meer kan bereiken dan groeperingen van enkele individuele winkeliers. Wij verwelkomen en bedanken dan ook graag de nieuwe leden en partners.


Uiteraard wordt Ani-zoo als vereniging alleen maar sterker als het ledenaantal blijft groeien. Vandaar ook onze oproep aan de niet-aangesloten collega’s om samen met ons Ani-zoo als vereniging verder uit te bouwen. Als lid van Ani-zoo geniet u namelijk, voor een bedrag van 150 euro, enkele opmerkelijke voordelen:

  • U hebt via onze website niet enkel toegang tot al onze nieuwsbrieven, maar ook tot diverse krantenartikels, regelgeving en wetgeving over de huisdierenbranche.
  • U kunt alle gedetailleerde documenten die van toepassing zijn op uw sector gemakkelijk downloaden.
  • Verder ontvangt u als lid een aantal extra nieuwsbrieven zodat u de inspanningen van Ani-zoo op de voet kunt volgen.
  • U bent ook als eerste op de hoogte van de vorderingen in de huisdierensector

U mag erop vertrouwen dat Ani-zoo als beroepsfederatie van de huisdierenbranche steeds zijn uiterste best doet om uw belangen te verdedigen. Uw Ani-zoo lidmaatschap betekent dus niet enkel een grote meerwaarde voor u, maar ook voor de hele sector.


Wij kijken er alvast naar uit u in de toekomst te kunnen verder helpen.

Met vriendelijke groeten,
het ANI-ZOO Bestuur

 
© Copyright 2021 | ANI-ZOO | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved